Czech National Team

Týmové fórum
Právě je pát 23 čer, 2017 14:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: pon 06 říj, 2014 22:14 
Offline

Registrován: pon 06 říj, 2014 21:38
Příspěvky: 2
Datum narození: 22 bře 1974
Ahoj, jsem tady novy a mam dotaz:
Nainstaloval jsem si LLR v3.8.9 abych vyzkousel jak to funguje.
Vlozil jsem:
Input file(from NewPGEN): P230Z.ini -- Output file:P230K.ini -- Starting line: 1
Jenze vysledky se neukladaji do "Output file", ale zrejme do z96766..,
protoze vzdy po nastavenem intervalu 10 minut se z96766.. prepsal.
Ale tento soubor se neda treba Wordpadem srozumitelne cist a pokud
si vzpominam. tak pred lety to nacteni fungovalo a nebylo to nesrozumitelne.
Dotaz: Jak zmenit nastaveni LLR-programu, abych ten soubor mohl cist??
Predem dekuji za pomoc. Standa


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: úte 07 říj, 2014 09:13 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6180
ID CNT statistik: 10124
Nemyslím si, že by se mezi námi našel někdo, kdo by dokázal odpovědět, snad pouze pokud by příspěvek čistě náhodou potkal Honza. Obsahem jde spíše o dotaz, než o radu či návod. Šance, že jej Honza zaregistruje, by byla mnohem vyšší, kdyby dotaz byl položen tam, kam logicky patří - do vlákna PrimeGridu; nevidím sebemenší důvod, proč by si měl prohlížet nějaké rady a návody.
Stejně bych ti ale doporučil zeptat se přímo na projektu, kde jsou na fóru aktivní přímo autoři aplikací.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 404x
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: čtv 09 říj, 2014 09:55 
Offline
57.8947368421 %
57.8947368421 %

Registrován: pát 03 lis, 2006 10:46
Příspěvky: 1901
Standa mi poslal PM, odpovedel jsem mu.

Forum proletnu, ale ne kazdy den.
Nenym, možná bych to i přehlédl, kdybych neviděl LLR.

_________________
Megaprime 207394 · 5^1612573 - 1
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: čtv 09 říj, 2014 18:25 
Offline

Registrován: pon 06 říj, 2014 21:38
Příspěvky: 2
Datum narození: 22 bře 1974
No jeste se tady ve foru moc nevyznam. Takze se omlouvam, pokud jsem
udelal nekde chybu a dekuji za reakce. Ale ted k LLR.
Zajimave je ze kdyz jsem nainstaloval starsi verzi (LLR v3.7.1c) tak vse funguje
v poradku, jako drive. Myslel jsem, ze kdyz vezmu nejnovejsi vezi, tak ze to bude na mem 2-core notebooku fungovat take. Tak nevim co se zmenilo.
Zatim jsem s pratelskym pozdravem na vsechny user - Standa.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz