Czech National Team

Týmové fórum
Právě je sob 23 zář, 2017 17:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: pon 06 říj, 2014 22:14 
Offline

Registrován: pon 06 říj, 2014 21:38
Příspěvky: 2
Datum narození: 22 bře 1974
Ahoj, jsem tady novy a mam dotaz:
Nainstaloval jsem si LLR v3.8.9 abych vyzkousel jak to funguje.
Vlozil jsem:
Input file(from NewPGEN): P230Z.ini -- Output file:P230K.ini -- Starting line: 1
Jenze vysledky se neukladaji do "Output file", ale zrejme do z96766..,
protoze vzdy po nastavenem intervalu 10 minut se z96766.. prepsal.
Ale tento soubor se neda treba Wordpadem srozumitelne cist a pokud
si vzpominam. tak pred lety to nacteni fungovalo a nebylo to nesrozumitelne.
Dotaz: Jak zmenit nastaveni LLR-programu, abych ten soubor mohl cist??
Predem dekuji za pomoc. Standa


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: úte 07 říj, 2014 09:13 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6264
ID CNT statistik: 10124
Nemyslím si, že by se mezi námi našel někdo, kdo by dokázal odpovědět, snad pouze pokud by příspěvek čistě náhodou potkal Honza. Obsahem jde spíše o dotaz, než o radu či návod. Šance, že jej Honza zaregistruje, by byla mnohem vyšší, kdyby dotaz byl položen tam, kam logicky patří - do vlákna PrimeGridu; nevidím sebemenší důvod, proč by si měl prohlížet nějaké rady a návody.
Stejně bych ti ale doporučil zeptat se přímo na projektu, kde jsou na fóru aktivní přímo autoři aplikací.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 414x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: čtv 09 říj, 2014 09:55 
Online
57.8947368421 %
57.8947368421 %

Registrován: pát 03 lis, 2006 10:46
Příspěvky: 1940
Standa mi poslal PM, odpovedel jsem mu.

Forum proletnu, ale ne kazdy den.
Nenym, možná bych to i přehlédl, kdybych neviděl LLR.

_________________
Megaprime 207394 · 5^1612573 - 1
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LLR v3.8.9
PříspěvekNapsal: čtv 09 říj, 2014 18:25 
Offline

Registrován: pon 06 říj, 2014 21:38
Příspěvky: 2
Datum narození: 22 bře 1974
No jeste se tady ve foru moc nevyznam. Takze se omlouvam, pokud jsem
udelal nekde chybu a dekuji za reakce. Ale ted k LLR.
Zajimave je ze kdyz jsem nainstaloval starsi verzi (LLR v3.7.1c) tak vse funguje
v poradku, jako drive. Myslel jsem, ze kdyz vezmu nejnovejsi vezi, tak ze to bude na mem 2-core notebooku fungovat take. Tak nevim co se zmenilo.
Zatim jsem s pratelskym pozdravem na vsechny user - Standa.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz