Win7 64bit nejede CUDA

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Radovan.cz
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 15 led, 2009 17:27
rok narození: 0- 0-1970
Bydliště: sever Čech

Win7 64bit nejede CUDA

#1 Příspěvek od Radovan.cz » stř 04 lis, 2009 15:15

Nazdárek vespolek,mám problém.
Mám Win7 64bit a Boinc mi hlásí ,že nemám grafiku s CUDA. (GF8800GTS)
Ale přitom ,když jsem míval Win XP 32bit tak tam grafika jela.
Na druhou stranu si Win7 64bit pochvaluji -výkon šel dost nahoru.
Project Joined
SETI@home 8 June 2006
Rosetta@home 18 May 2007

stavhttps://statistiky.czechnationalteam.cz/inde ... user=10138

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#2 Příspěvek od nenym » stř 04 lis, 2009 15:26

Jakou máš verzi Boincu a ovladačů GPU?
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Radovan.cz
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 15 led, 2009 17:27
rok narození: 0- 0-1970
Bydliště: sever Čech

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#3 Příspěvek od Radovan.cz » stř 04 lis, 2009 15:28

Verze Boincu předposlední a ovladače poslední.
Project Joined
SETI@home 8 June 2006
Rosetta@home 18 May 2007

stavhttps://statistiky.czechnationalteam.cz/inde ... user=10138

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#4 Příspěvek od nenym » stř 04 lis, 2009 15:40

Předposlední Boinc je 6.10.16 a poslední CUDA ovladače 190.45. S tím by to mělo jet. Boinc raději 6.10.17. Do Rosetty jsi se ještě s Win7 nepřipojil, Seti je nedostupné a Boincstats máš compy skryté, takže nemám jak zjistit, co tam máš.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Radovan.cz
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 15 led, 2009 17:27
rok narození: 0- 0-1970
Bydliště: sever Čech

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#5 Příspěvek od Radovan.cz » stř 04 lis, 2009 15:48

jj jak budu moci tak zruším skryté.
Safra stále se tam nedostanu.No ,ale v čera po nezdaru jsem tam šoupnul optimalizaci
Windows 64 bit AK v8.0 SSSE3x (Intel Only)
Project Joined
SETI@home 8 June 2006
Rosetta@home 18 May 2007

stavhttps://statistiky.czechnationalteam.cz/inde ... user=10138

Uživatelský avatar
RoKro
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 587
Registrován: pon 31 srp, 2009 08:57
rok narození: 29 črc 1970
ID CNT statistics: 10234
Bydliště: Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#6 Příspěvek od RoKro » stř 04 lis, 2009 16:20

Na Win7 64bit jedu s nVidií 275 GPUgrid.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Radovan.cz
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 15 led, 2009 17:27
rok narození: 0- 0-1970
Bydliště: sever Čech

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#7 Příspěvek od Radovan.cz » stř 04 lis, 2009 17:20

RoKro věřím věřím a přeju,ale to můj problém neřeší.
Je pak možné ,že právě ve Win7 GF8800 má problém i když ho neměla ve WinXP.
Tak jestli někdo jede s touto grafikou na Win7/64bit
Project Joined
SETI@home 8 June 2006
Rosetta@home 18 May 2007

stavhttps://statistiky.czechnationalteam.cz/inde ... user=10138

Uživatelský avatar
RoKro
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 587
Registrován: pon 31 srp, 2009 08:57
rok narození: 29 črc 1970
ID CNT statistics: 10234
Bydliště: Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#8 Příspěvek od RoKro » stř 04 lis, 2009 19:23

Jasně, já to napsal jen proto, aby bylo jasné, že to není obecný problém všech nVidií pod Win7 64bit, aby byl problém zúžen. Poradit bohužel neumím.
Nejsou dvě řady nVidia ovladačů?
http://www.nvidia.com/object/cuda_get.html
http://www.nvidia.com/object/win7_winvi ... _whql.html
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Radovan.cz
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 15 led, 2009 17:27
rok narození: 0- 0-1970
Bydliště: sever Čech

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#9 Příspěvek od Radovan.cz » stř 04 lis, 2009 19:29

...nejsou.
Ty 191 maji v sobě CUDU -•Supports CUDA 2.3
Vždy jsem tahal ovladače z http://downloads.guru3d.com/Videocards- ... a_c32.html

No až se dostanu k plécháči (mé PC) tak zkusím naistalovat 191.07 WHQL
Hm už jsem zapoměl sklerotik jeden jsem ,že ty 191.07 tam mám.
Project Joined
SETI@home 8 June 2006
Rosetta@home 18 May 2007

stavhttps://statistiky.czechnationalteam.cz/inde ... user=10138

Uživatelský avatar
gigadisk
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 838
Registrován: ned 27 kvě, 2007 18:54
rok narození: 26 dub 1985
ID CNT statistics: 11430
Bydliště: Lanškroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#10 Příspěvek od gigadisk » čtv 05 lis, 2009 02:14

Nemáš boinc nainstalován jako service službu ? Mě to s tím pak nedetekovalo grafickou kartu. Mám také Win 7 64bit. Na XP to šlo i jako service, ale bohužel, tady na Win 7 mi to nejde.

Uživatelský avatar
Radovan.cz
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 15 led, 2009 17:27
rok narození: 0- 0-1970
Bydliště: sever Čech

Re: Win7 64bit nejede CUDA

#11 Příspěvek od Radovan.cz » čtv 05 lis, 2009 13:00

Velké díky nenymu on mi radil až na to přišel .Jj i Ty gigadisk máš pravdu.
Já kůň to instaloval jako službu.
Ještě jednou díky za pomoc.
Project Joined
SETI@home 8 June 2006
Rosetta@home 18 May 2007

stavhttps://statistiky.czechnationalteam.cz/inde ... user=10138

Odpovědět

Zpět na „Seti@home Enhanced - Seti@home“