NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Rivo (Prague) Czech
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 565
Registrován: pát 20 črc, 2007 13:36
rok narození: 03 čer 1970
ID CNT statistics: 2097
Bydliště: Praha

NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#1 Příspěvek od Rivo (Prague) Czech » pon 21 dub, 2008 19:25

... návod na instalaci YDL 5.02 na PS3 (SDTV) je na http://www.rivo.cz ... "instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)"
... návod na instalaci s HDTV není potřeba, protože tam instalujete pomocí grafického rozhraní, které u SDTV není ...

... (vynechal jsem nějaké detaily, které jsou jasné z příkazů na obrazovce) ...



... :wink: ... Riv:o) ... :wink: ...
____________________________________________________________________________________________
... osobní statistika CNT ... osobní statistika Boinc ... podpis UotD ... platformy na projektech ... rivo.cz ...

Uživatelský avatar
Bubak
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 312
Registrován: pát 03 lis, 2006 16:38

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#2 Příspěvek od Bubak » ned 15 čer, 2008 15:12

Tenhle weekend si hraju s PS3. (snazim se z tohodle krasnyho kusu zeleza udelat neco uzitecnyho, takze home MMC).
Pisu to sem pro ty, kteri by chteli PS3 pouzivat nejen na BOINC.
Moje pozadavky na Linux distro:
1. BOINC ;-)
2. media player prehravajici vsechny formaty
3. Inet+office

Takze zatim jsem zkusil tyto distra:
Ubuntu: 8.04 instalator konci chybama pri instalaci bootstrapu. 7.10 nema spravny seznam mirroru. Ani jsem ho nenainstaloval.
YDL 6.0: Instalace v pohode. BOINC v pohode. Jen nema zadny bunarky pro nejaky schopny player. totem chce placeny kodeky a nic jinyho tam neni.

Takze budu pokracovat timhle:
Gentoo: podle portage vypada dobre, uvidime.
openSuse: Diky Packman repozitare ma uplne vsechno, jenze Gentoo je pro me srdecni zalezitost, tak mu dam sanci. ;-)

... pokracovani priste... takze dalsi weekend po Sulove. ;-)
Private (old) + CCU stats. No team, best team. ;-)

Uživatelský avatar
Rivo (Prague) Czech
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 565
Registrován: pát 20 črc, 2007 13:36
rok narození: 03 čer 1970
ID CNT statistics: 2097
Bydliště: Praha

NÁVOD - Instalace YDL 6.0 na PS3 (SDTV)

#3 Příspěvek od Rivo (Prague) Czech » pon 25 kvě, 2009 14:31

... doufám, že "jenda-rex" poladí nastavení YDL 6 na PS3 (60GB) na SDTV a rozjede výpočty ... :smt023

... tímto mu držím palce a doufám, že mu budu i radou nápomocen k rozjetí a zapojení PS3 do výpočtů ... :smt038



2 jenda-rex:

... když budeš potřebovat něco dalšího písni mi SZ ... :smt045

jenda-rex
Příspěvky: 1
Registrován: pon 25 kvě, 2009 10:46
rok narození: 01 zář 1986

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#4 Příspěvek od jenda-rex » úte 26 kvě, 2009 16:05

Dik moc ja to zkusim rozjet prez kamosovu telku a pokud to klapne tak hold budu muset ty dva mesice pockat na ten prirustek. Pak mam teda v zaloze tu 5.02 45cc . A co se tyce tech vypoctu reknu to takhle: Mam ps3 skoro dva roky a pul roku internet takze ja totalni zelenac az se z toho cervenam! A kdyz jsem zjistil ze ps3 umi rozjet OS tak sem cumel jak tele na novy vrata!!!! A nejaky vypocty to je pro me spanelska vesnice v druhy galaxii!! Na me v tomto smeru musis hodne pozvolna 45hh Tahle cerna leskla kraska me neprestala udivovat od ty doby co je pripojena k siti 45ff

Uživatelský avatar
Biosphere
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 97
Registrován: sob 28 čer, 2008 23:07
ID CNT statistics: 2069
Bydliště: České Budějovice (1978)
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#5 Příspěvek od Biosphere » sob 30 kvě, 2009 00:34

Jelikož jsem v posledních pár dnech opět instaloval YDL ... nahodím ještě něco málo.

Při mé první instalaci ještě nebyl takový výběr jako je aktuáně teď.

Linky na YDL http://us.fixstars.com/support/downloads/
na FTPčkách je již výběr z více verzí YDL ve složce ISO, verze 6.1newPS3 jsem bez problému rozjel i na starším 80GB PS3. Pokud chcete YDL na 60GB verzi pak asi spíše instalujte nižší verzi YDL. Je k dispozici 5.0, 5.1, 5.2, 6.0, 6.1 ... 6.1 a 6.1new je pro 80GB a 160GB ps3

Jinak po instalaci a započetí projektu jsem dostal zpočátku jen jednu wu , teprve po několika málo dnech mi chodila jedna další do zásoby (měl jsem zaplou zásobu do fronty na 10dní). Taktéž si mi při mé první zkušenosti stalo že jsem opoměl změnit název počítače (ps3) těsně před instalací, takže jsem měl první den obě ps3 stejné na identifikaci a vzájemně se mi vyrušíly první vypočítané wu. Člověk není neomylný, proto pokud chcete zapojit více mašinek pozor ať nedopadnete jako já.

rendo
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 245
Registrován: ned 09 pro, 2007 14:25
ID CNT statistics: 3742
Bydliště: Pardubický kraj, Svitavy

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#6 Příspěvek od rendo » čtv 21 led, 2010 19:18

Po delší době jsem se rozhodl zase rozjet PS3 a nainstalovat YDL 6.2 - což proběhlo bez problémů, nicméně po restartu kdy se mám přihlásit na Login a zadat heslo tak končím. Login mi jde vypsat ale heslo mi nejde vypsat ať dělám co dělám :oops: . Nevíte náhodou někdo kde dělám chybu, protože samotná instalace je opravdu jednoduchá a je v češtině takže jméno a heslo jsem určitě vypsal správně. Nechápu proč mi při závěrečném kroku nejde zadat heslo :smt100 .

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7070
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#7 Příspěvek od nenym » čtv 21 led, 2010 19:49

Nevím, jestli to bude ono, ale moje zkušenost z Ubuntu - první heslo musí být jednoznačné na všech klávesnicích a jen písmena, nejlépe jedno.
Důvod - většinou se mi nahodí italská klávesnice s naprosto záhadným rozložením kláves a navíc při prvním loginu po restartu mi na nějakých počítačích fungovalo zobrazení funkčnosti numerické části klávesnice inverzně (LED na klásenici svítí = není aktivována jako numerická).
Až jsem systém nějak narovnal (definoval rozložení klávesnic, aktualizoval atd.), poté jsem zadal rozumná hesla pro roota i usera.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 515x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

rendo
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 245
Registrován: ned 09 pro, 2007 14:25
ID CNT statistics: 3742
Bydliště: Pardubický kraj, Svitavy

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#8 Příspěvek od rendo » čtv 21 led, 2010 20:03

Právě že mi klávesnice funguje bez problému a do Login normálně napíšu jméno, ale do hesla mi nejde nic napsat jako by klávesnice vůbec nefungovala. Zatím jsem nepřišel na způsob jak to tam vepsat a to jsem zkoušel různé klávesy. Nevím v čem je problém.

Uživatelský avatar
Meharts
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 700
Registrován: úte 04 bře, 2008 10:09
ID CNT statistics: 2
Bydliště: Castle in the city Brušperk 37 let

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#9 Příspěvek od Meharts » čtv 21 led, 2010 20:08

rendo píše:Právě že mi klávesnice funguje bez problému a do Login normálně napíšu jméno, ale do hesla mi nejde nic napsat jako by klávesnice vůbec nefungovala. Zatím jsem nepřišel na způsob jak to tam vepsat a to jsem zkoušel různé klávesy. Nevím v čem je problém.
při zadávání hesla v linuxu se při přihlašování nezobrazují ani tečky ani hvězdičky aby nešlo odezírat délka hesla to znamená, že to vypadá že to nic nepíše ale heslo to tam zadává. Dále pokud používáš číslo je třeba zkontrolovat numlock neboť před loginem je většinou vypnutý

rendo
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 245
Registrován: ned 09 pro, 2007 14:25
ID CNT statistics: 3742
Bydliště: Pardubický kraj, Svitavy

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#10 Příspěvek od rendo » čtv 21 led, 2010 21:04

Čísla nepoužívám takže tím to nebude a heslo jsem zkoušel zadat ikdyž se nic nezobrazuje - vypadá to takto:
localhost login:xxxxx odentruju
Password: zadám a odentruju
a objeví se Login incorrect
Vím jaký jsem dával název počítače i heslo a pro jistotu jsem zadával i jiné názvy jako localhost nebo root kdybych se náhodou spletl, ale nic nefunguje. Zkoušel jsem i znovu přeinstalovat nebo přeinstalovat na nižší verzi 6.01 a se stejným výsledkem :smt102 . Mám já to ale smůlu :smt017 .

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7070
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#11 Příspěvek od nenym » čtv 21 led, 2010 21:07

rendo píše:Vím jaký jsem dával název počítače i heslo
Na PS3 se loguje hostname + passwd? Na ubuntu je to username + passwd.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 515x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Meharts
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 700
Registrován: úte 04 bře, 2008 10:09
ID CNT statistics: 2
Bydliště: Castle in the city Brušperk 37 let

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#12 Příspěvek od Meharts » pát 22 led, 2010 08:38

Tak už mě napadá pouze zda jsi to zadal dobře CasE SenSITive

rendo
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 245
Registrován: ned 09 pro, 2007 14:25
ID CNT statistics: 3742
Bydliště: Pardubický kraj, Svitavy

Re: NÁVOD - Instalace YDL 5.02 na PS3 (SDTV)

#13 Příspěvek od rendo » pát 22 led, 2010 10:26

Nevzpomínám si že by tam něco takovýho bylo , no zkusím to ještě přeinstalovat a uvidím. Hledal jsem podobný problém na různých fórech a na jednom jsem objevil stejný, nicméně bez odpovědi. Bohužel si nevzpomínám na kterým to bylo. :smt022

Odpovědět

Zpět na „PS3GRID“